Flytåsen

Nu är det bestämt att vi ska åka till stugan. Vi åker snart, men grejen är att jag ej gjort tidsinställda till på Söndag, men det är då jag åker hem så ni får inlägg på kvällen. Men folket, nu ska jag snart åka iväg och ska blogga ett inlägg på Lindas blogg med så alla hennes läsare vet att jag kommer vara borta i ett par dagar med. Ha det bra i alla fall så ses vi! KRAM 
 
 

☹ 5 Platser Jag Hatar VS 5 Jag Älskar シ

~ Trånga flygplan där jag lätt kan få klaustrofobi. Särskilt om jag ej kan sträcka på benen.. Det kan bero på att jag är flygrädd med haha.. 

~ Sandviken, haha förlåt om ni bor i Sandviken och läser detta. Men jag gillar verkligen inte Sandviken, jag vet ej varför, ni vet att man bara kan få vissa känslor på vissa platser, typ obehagliga känslor? Sådana har jag för Sandviken. De platser jag gillar i Sandviken är ica maxi och bussterminalen haha. 
 
~ Hundgården, hundgården här hemma alltså.. haha usch den stinker, fast det gör ju alla hundgårdar, men ändå. Jag tål int äckliga lukter särskilt bra.. tyvärr. 
 
~ Snögrottor, får panik av att krypa i smala tunnlar och speciellt när de är gjorda av snö då jag vet att det finns en chans att de kan rasa.. 
 
~ Willys, affären alltså. Det må vara billigt men nej. No Willys for Emma. Ica Maxi & Coop is da shit
 
 
 
 
~ HEMMA, jag älskar mitt hem, världens bästa hus, världens bästa trädgård och världens bästa Forsbacka! 
 
~ Flygplatser, Tågcentraler och Bussterminaler. Älskar sådana ställen eftersom man vet att man ska ut och resa. 
 
~ Karibien, verkligen paradiset där. 
 
~ Media Markt, Elgiganten & ToysRus, haha nu tycker ni säkert jag är konstig, men jag älskar dessa affärer, får en good feeling av de alla tre. Skulle bara kunna vara i dom och jag är lycklig.. hahah. 
 
~ Blå Lagunen på Island, seriöst sååå mysigt och så vacker där..