♡ Which Movie Am I Watching? ♡

Filmen jag kollar på är Breaking Dawn part 1. Så hiiiimla länge sedan jag kollade på den!! Anledningen till det är pga att dvdn jag haft är heeeelt borta?! Har letat som en galning efter den...Men när vi var på Coop idag så sålde dom ut filmer och då fanns denna på Blue Ray till och med, älskar BR <333 Gissa hur mycket den kostade?? Den kostade 20 kronor, ja, ni läste rätt haha. Helt galet bra! Att jag gått runt och längtat efter att se denna film, så hittar vi den för tjugo kr på BLUE RAY. Så glad just nu. OMG, tack snälla mamma för att du köpte den åt mig ♡ ♡
 
Om ni undrar varför bilderna ser konstiga ut så är det därför de är tagna på tv skärmen haha. Inte dom på fodralet dock, de är inte tagna från en tv skärm, men det tror jag att ni förstått redan. 
 

♡ Little Sunny ♡

Eftersom jag räknat upp alla våra fina änglar som nu mera finns någon annanstans så måste jag bara berätta mer om en av våra hamstrar som är i livet. Denna lilla goa tjej är min egna och hon heter Sunny. Hon är väldigt speciell, hon är väldigt ovanlig i sättet, i sin personlighet. Hon är av sorten roborovski och de hamstrarna är väldigt sprallig, (världens snabbaste hamstrar) de kan springa galet fort, alltså ni anar inte. En gång så rymde en av våra tidigare hamstrar Lillan och då när hon sprang på golvet så spran hon så fort att man inte ens kunde få fokus på henne, det var som en spjut som flög förbi. Nästan overkligt fort kan de springa. Så dessa djur är verkligen inte ett djur för barn (!!!!).
 
Men hur som, eftersom denna ras egentligen är som racerbilar, så är Sunny väldigt annorlunda pga att hon är så galet lugn, lugnast av alla hamstrar vi någonsin haft (vi har haft mååånga kan jag säga er). När man tar upp henne ur buren och sätter sig med henne så somnar hon nästan på en gång. Hon älskar att mysa på ens mage där hon kan känna hjärtslagen. Idag när jag och mamma mös med henne så klappade jag på henne rygg ända tills hon somnade och när hon väl somnat så slutade jag och då vaknade hon på en gång, sen när jag börja smeka henne på ryggen igen så stände hon sakta ögonlocken igen. Det var som att hon sa "hallå matte, du måste klia mig!", haha. Hon verkade tycka det var superskönt!
 
Så himla mysigt verkligen, hon är så underbar, lilla Sunny. Åh vad jag älskar henne ♡ ♡ ♡ ♡
Bilderna är från idag när hon mös, första bilden är precis efter jag slutat kliat henne, och de andra två är när hon kollar på mig för att hon verkar vilja ha mer kli på ryggen hahah sötaste!!! JAG DÖR!!
 

♡ Sandviken, Gävle & Forsbacka Kyrkogård ♡

Som jag nämnde i tidigare inlägg så var familjen och jag iväg till både Sandviken och Gävle kyrkorgård för att tända ljus till de vi känner som avlidit. Tycker det är magiskt att gå på kyrkogården på Halloween. När alla ljus lyser upp så fint, åh det är så fint. Fantastiskt är vad det är. Älskar det. Nu kanske inte alla bilder gör verkligheten rättvisa, men det är i alla fall något att kolla på och det är ju bättre än inget.
 
♡ ENJOY ♡
 
 
 
 
 
Måste ju även visa bild på ljuset vi tände nere vid vår lilla djurkyrkogård. Heligaste platsen ♡ När jag står där så vill jag gråta floder på samma gång som hela kroppen blir fylld med glädje av alla fina minnen som vi har med alla djur vi haft. Tänk att det ligger 13 djur begravda där. Helt galet, men det bevisar bara att ett liv utan djur är inget liv alls, inte för vår familj i alla fall. Tänkte räkna upp alla gosisar som vi begravt där, är ni redo? 
 
♡ ~ Mimmi (Min första egna kanin
♡ ~ Ludde (Min första hamster)
♡ Sniffer (Lisas första hamster)
♡ ~ Plutten (Mammas kanin som vi fick överta)
♡ ~ Mysan (Min kanin, tamast av de alla)
♡ ~ Mumsan (Lisas första egna kanin)
♡ ~ Fia (Vår första roborovski hamster)
♡ ~ Minda (Fias barn)
♡ ~ Shawty (Min lilla hamster)
♡ ~ Tuffz (Lisas lilla hamster)
♡  ~ Nasse (Lisas senaste hamster som dog)
♡ ~ Horton (den tamaste hamstern av de alla,  familjens maskot)
 
Saknar de alla så bedrövligt mycket. Är så lyckligt lottad att jag haft alla dessa underbara djur. Skulle göra vad som helst för att få träffa de alla en enda gång till. Jag hoppas att jag kommer till dom när jag dött. Hoppas med allt jag har.. det måste bli så, snälla... låt det bli så